Tendenser

Stationary, papirvarer - kært barn har mange navne..

Der er noget ved lækre papirartikler - stationary om man vil, som er det engelske ord for det, - kalendre, notesbøger, blokke mv. Noget ved at bladre i papir, duften og følelsen af at have god og funktionel kvalitet mellem hænderne.

Og der er noget i tiden som gør stationary ekstra interessant og vækker vores lyst til igen at have en god, gammeldags kalender til, at holde styr på gøremål, aftaler og skriblerier. Det analoge, det nære er tilbage og vi holde af at lægge telefonen fra os en stund og forsøge at være nærværende. Om det er med os selv, og der skal nedfældes tanker i en notesbog til og for os selv, eller om det er med de mennesker vi holder af.

Heldigvis har vi to meget fine brands herhjemme som laver både smukt og funktionelt stationary. Om det er den helt store månedsplanlægning, som kræver overskuelighed eller den lille, fine notesbog til krusseduller og tanker, så er Kartotek Copenhagen og Notem Studio leveringsdygtige. 

 

Kartotek Copenhagen

 

Notem Studio

 

Find hele vores sortiment under 'Bøger & Papirvarer'.

 

Karen Engel
Read more

2018’s primære farver

Color of 2018

Pantone har udråbt lilla eller ‘ultra violet’ til at være årets uundgåelige farve. Lilla er en farve med personlighed og jeg er vild med den lækre, dybe storesøster til lyserød. Lilla er en dominerende og mere dekadent farve, og den fortæller også noget om hvor vi bevæger os hen i vores indretning og syn på samme - vi er blevet mere bevidste om materialer og kvalitet, og der er kommet mere fokus på det luksuriøse og dekadente. 

Lilla kan tilføjes på mange måder - gå all in med et køkken i lilla, mal dine væggen i den dekadente farve eller start med at tilføje den til din indretning i form af en smuk velour stol, en pude eller en lampe. Lilla glas er også vanvittig smukt og en nem og billig måde at tilfører boligen et strejf af den lækre farve.

File Under Pop, pink herringbone tiles

Lyserød begyndte vi at se meget til i 2017 og den vil stadig være dominerende i vores indretning i 2018. Engelske Fired Earth har lavet en smuk støvet udgave som er lavet af pigmenter og hverken er miljø eller sundhedsskadelig. Deres malinger kræver, alt efter farve og pigmentering et lag mere, men man smøre sit hjem ind med god samvittighed og uden at blive ør i hoved af kemi. Den lyserød farve er desuden en fantastisk komplimentær farve til en anden af årets store farver, nemlig grøn. I 2017 skulle den grønne farve være støvet. I 2018 må den gerne være lidt mere klar i tonen, og tilføj gerne en kontrast for at fuldende looket og give det kant. 

Karen Engel
Read more
The Culture Trip har været forbi..

The Culture Trip har været forbi..

Fin omtale af Nørrebros dejligste gade og vores egen lille interiør forretning hos The Culture Trip. 

Læser alle anbefalingerne her;

https://theculturetrip.com/europe/denmark/articles/this-one-street-boasts-copenhagens-most-vibrant-spots/

Karen Engel
Read more

Velkommen

Velkommen til høj copenhagen’s nye webshop!

Vi har knoklet for at få den nye webshop op og stå - tak for jeres tålmodighed. Det er en omfattende affære at få en god, velfungerende og ikke mindst brugervenlig hjemmeside op og køre, og det har været en del mere omstændigt end først antaget. Vores gamle webshop haltede på mange punkter, så vi håber, det nye univers bliver en bedre og mere inspirerende oplevelse for jer.

Selvom vi har knoklet i bund for at være klar, er der stadig steder - kategorier, produkter og sider som ikke er fuldt opdateret. Vi håber, I vil bære over med os lidt endnu og se gennem fingre med de børnesygdomme, der måtte være. Lad os endelig vide, hvis I opdager noget, vi skal være opmærksomme på. Al ris og ros modtages med kys hånd.

Vi håber, I kan lide den nye side - god fornøjelse <3

/Karen

Karen Engel
Read more
Blog

Blog

Gå ind på online store -

tryk på blog posts -

Write blog post

 

Karen Engel
Read more
Left Fortsæt med at handle
Din kurv

Du har ingen varer i din kurv