Fragt og levering

Fragt over 600 kr  - gratis

Afhentning i butik - gratis

Pakke til valgfri pakkeshop 34,-

Pakke m/ omdeling 59,-

Pakke til erhverv 49,-

DANMARK/FRI FRAGT OVER 600 DKK. ( Eksl. Grønland og Færøerne.)

Ved køb for over 600 DKK leveres der fragtfrit til valgfri GLS pakkeshop. Vælger du derimod at få levering til døren, vil du blive opkrævet et fragtgebyr.

Ved køb for under 600 kr. tillægges et fragtgebyr til dækning af forsendelsesomkostninger efter valgte udbyder. Du kan både vælge levering direkte til din hoveddør eller til nærmeste pakkeshop, postkontor eller pakkeboks. Fragtomkostninger vil fremgå af ordregodkendelsen inden du betaler.

Du kan også vælge af afhente fragtfrit i butikken på Jægersborggade 53, kld. 2200 KBH N

UDLANDET / SHIPPING ABOARD.

We ship internationally. Please contact us for further info. 

GENERELT

Vi sender alle varer via GLS eller PostNord, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til den valgte udbyder med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os. hoejcopenhagen.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Vi pakker altid varerne sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

VI SENDER PAKKER INDENFOR 1-3 HVERDAGE.

I tilfælde af udsolgte varer kontakter vi dig telefonisk eller på mail og aftaler om du ønsker at vente på at varen er på lager igen. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS eller PostNord, kan hoejcopenhagen.dk ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage. Er det en haste levering, kan du kontakte os på +45 2613 5425, så gør vi hvad vi kan for at få varen afsted hurtigst muligt.

Alle pakker kan spores via Track and Trace hos den valgte udbyder, via det tilsendte trackingnummer du modtog da vi afsendte din pakke.

Left Fortsæt med at handle
Din kurv

Du har ingen varer i din kurv