Handelsbetingelser

BESTILLING

Det er nemt og sikkert at handle hos hoejcopenhagen.dk. Når du finder en vare du vil have, klikker du blot på Tilføj kurv. Når du er færdig med at handle trykker du på Checkout. Herefter kan du indtaste dine oplysninger og vælge forsendelse. Når du har godkendt ordren modtager du en bekræftelse pr. e-mail.

BETALING

Hos hoejcopenhagen.dk kan du betale gennem Stripe. Du behøver ikke at have en konto hos udbyderen for at kunne betale. Det er sikkert at betale via Stripe, både for webshoppen og for kunden. Dine kortoplysninger bliver ikke gemt, og der kan ikke trækkes mere, end det beløb du har accepteret ved din betaling.

LEVERING

Hvis dine bestilte varer er på lager, vil ordren blive afsendt indenfor 1-3 dage hverdage, hvis ikke andet er noteret ved varen. I udsalgsperioder og i juletiden kan der dog opstå en længere leveringstid.

Har du spørgsmål omkring leveringstid kan du kontakte os på hello@hoejcopenhagen.dk. Hvis der opstår problemer i forbindelse med levering vil vi kontakte dig pr. mail.

FORTRYDELSESRET

Ønsker du at fortryde et køb kan dette ske indenfor 14 dage efter modtagelsen. Du sender blot varen i samme stand og i forsvarlig indpakning til:

høj copenhagen

Jægersborggade 53, kld. tv.

2200 København N

Husk at vedlægge en kopi af din faktura samt oplysninger om den konto, du ønsker returbeløbet indsat på. Når vi har modtaget varen i intakt og hel stand, indsætter vi det fulde beløb på din konto.

Det er en forudsætning for returnering at varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Som grundregel gælder det, at varens salgsværdi skal være bibeholdt. Du skal selv dække omkostningerne for returneringen. Det betyder, at vi kun modtager varer, hvor der er betalt for leveringen af varerne. Returneringen kan også ske ved at nægte modtagelsen eller ved at aflevere varen personligt hos os i butikken. Porto for returvarer påhviler kunden.

Husk at gemme din postkvittering for det afsendte.

REKLAMATIONSRET

høj copenhagen har 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fejl og mangler ved varen som er opstået inden for denne periode. Reklamationsretten dækker dog ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Reklamationer over fejl, skader eller mangler, som først opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles høj copenhagen inden for rimelig tid.

Ved reklamation, fejl, mangler eller ved udeblivelse af en levering kontakt da venligst høj copenhagen på hello@hoejcopenhagen.dk

Left Fortsæt med at handle
Din kurv

Du har ingen varer i din kurv